Molthoff Fleetmanagement | Wagenparkbeheer: de duivel zit in de details
Molthoff Fleetmanagement beschikt over 14 jaar ervaring in wagenparkadvies en wagenparkbeheer. Onze dienstverlening is divers, maar altijd gebaseerd op één belangrijk uitgangspunt: volstrekte onafhankelijkheid.
wagenparkadvies, wagenparkbeheer, fleetmanagement, fleet management, autolease, Quickscan, Cost recovery, Inkoopbegeleiding, Contractmanagement, Europese aanbesteding, Wagenparkbeheer
15666
post-template-default,single,single-post,postid-15666,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Wagenparkbeheer: de duivel zit in de details

apr 2013 Wagenparkbeheer: de duivel zit in de details

Voor bedrijven is het niet altijd even makkelijk om het overzicht te bewaren als het gaat over wagenparkbeheerprocessen en de wagenparkkosten. Deskundig advies moet vaak op een wat hoger atractieniveau liggen dan  losse leaseoffertes of een setje winterbanden. Met grote graagte praten we dan over risicobeleid, tactisch beheer, rapportagelijnen et cetera.

Bij afronding van projecten houden we ons uiteindelijk toch nog steeds bezig met details. Deels vanwege de praktische procesinrichting, maar ook vanwege het enorme effect dat een slecht uitgewerkt procesdetail kan hebben op het uiteindelijke (besparings-) resultaat. Wagenparkkosten worden beïnvloed door meer dan 120 verschillende factoren. Zet één palletje verkeerd, en de boel loopt in de soep. Hieronder een willekeurige  verzameling van voorkomende praktijkgevallen.

Bekijk publicatie
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.