Molthoff Fleetmanagement | Inkoopbegeleiding
Het uitvoeren van een Quickscan is risicoloos: wij garanderen dat deze minimaal tweemaal zoveel oplevert als dat hij kost. Bovendien krijgt u een concreet advies over de mogelijkheden om uw mobiliteitsbeleid te verduurzamen.
cost recovery, quickscan, inkoopbegeleiding, europese aanbesteding, contractmanagement, wagenparkbeheer, fleet management
15594
page-template-default,page,page-id-15594,page-child,parent-pageid-15352,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Inkoopbegeleiding

Inkoopbegeleiding

Vaak loont het om bepaalde contracten opnieuw in te kopen. Het in de markt zetten van een wagenpark is echter geen kinderspel.

 

Autoleasing lijkt plat en eenvoudig, maar is feitelijk een complex financieel product. Dat betekent dat er tijdens de inkoopfase voldoende en professionele aandacht moet zijn voor alle mogelijke valkuilen. Wij helpen u graag bij het begeleiden van een tenderprocedure waarin we onze kennis uit de Scans en Cost Recovery-projecten inzetten om de risico’s tot een absoluut minimum te beperken.

 

Inkoopbegeleiding door Molthoff Fleetmanagement geeft u zekerheid dat u inkoopt op marktconform niveau, en vaak nog beter. Bovendien kijken we niet alleen naar de kortingen, maar vooral naar het waarborgen van het afgesproken prijs- en serviceniveau. Zodat de hoge korting ook hoog blijft.

U kunt een beroep op ons doen voor o.a.:

 

  • Uitvoeren van tenders en Europese Aanbestedingen
  • Voeren van onderhandelingen
  • Contractscreening (ook second opinion)
  • Opstellen service- en pricelevel agreements
  • Implementatie van nieuwe mobiliteitscontracte