Mobiliteitsscan - Molthoff Fleetmanagement

Mobiliteitsscan

Krijg inzicht in het woon-werkverkeer van uw medewerkers om uw mobiliteitsbeleid te actualiseren en tegelijkertijd de kosten en CO2-uitstoot te reduceren. Benieuwd wat de Mobiliteitsscan allemaal kan?

Voor de scan heeft u geen vakinhoudelijke kennis nodig.

Waarom een Mobiliteitsscan uitvoeren?

Inzicht

De Mobiliteitsscan geeft een breed inzicht in het totale woon-werkverkeer van uw medewerkers in uw huidige en potentiële situatie.

Sturing

Met dit inzicht kunt u uw mobiliteitsbeleid effectief sturen. Ontdek direct welke medewerkers het beste op welke manier kunnen reizen en wat de impact daarvan is op kosten, reistijden, CO2-uitstoot, parkeerplaatsen en de vitaliteit van uw organisatie.

Interactief

De interactieve mobiliteitsscan stelt u in staat om zelf verschillende mobiliteitsplannen te testen en aan te passen. Ontdek met enkele klikken waar de mogelijkheden liggen voor verbeteringen in het woon-werkverkeer van uw organisatie.

Eenvoudig

De scan is gebruiksvriendelijk, zonder technische termen of ingewikkeld jargon. Wij helpen u van begin tot eind, zonder dat u vakinhoudelijke kennis nodig heeft.

Mobiliteitsscan - Molthoff Fleetmanagement

Transformeer uw mobiliteitsbeleid in een handomdraai

Draai zelf aan de knoppen en zie direct de impact. Bekijk de demo-omgeving en ontdek hoe de Mobiliteitsscan voor u kan werken:

Heeft u nog vragen?

Graag! Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Scroll naar boven