Molthoff Fleetmanagement | Quickscan
Het uitvoeren van een Quickscan is risicoloos: wij garanderen dat deze minimaal tweemaal zoveel oplevert als dat hij kost. Bovendien krijgt u een concreet advies over de mogelijkheden om uw mobiliteitsbeleid te verduurzamen.
cost recovery, quickscan, inkoopbegeleiding, europese aanbesteding, contractmanagement, wagenparkbeheer, fleet management
14536
page-template-default,page,page-id-14536,page-child,parent-pageid-15352,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Quickscan

Kosten

Hoe gezond is uw wagenpark? Is uw leasetarief marktconform? Hoe zuiver zijn de hercalculaties? Krijgt u de juiste inkoopkortingen? Betaalt u niet teveel verzekeringspremie? Gebruikt u de juiste brandstoffen? Doet uw wagenparkbeheerder niet teveel? Of misschien te weinig? Veroorzaken uw medewerkers veel schades?  Kan uw autoregeling nog wel door de beugel?

Snel antwoord met de Quickscan

Allerlei vragen waarop u snel antwoord kunt krijgen. Met onze Quickscan weet u snel waar het knelt en hoe u dat kunt verhelpen. Het uitvoeren van een Quickscan is risicoloos: wij garanderen dat deze minimaal tweemaal zoveel oplevert als dat hij kost. Bovendien krijgt u een concreet advies over de mogelijkheden om uw mobiliteitsbeleid te verduurzamen.

Voordelen van de Quickscan

  • Snel inzicht in besparingsmogelijkheden (gemiddeld 6% – 16%)
  • Snel inzicht in kwaliteitsverbetering
  • Korte doorlooptijd
  • Gegarandeerde terugverdientijd