Het belang van Fleet Management

Het integraal aanpakken van uw Fleet Management kan zorgen voor kostenbesparingen en zekerheid. Van de inkoop en inzet tot het gebruik en de autoregeling.

CO2-Reductie Molthoff Fleetmanagement

Over Molthoff Fleetmanagement

Molthoff Fleetmanagement beschikt over 25 jaar ervaring in wagenparkadvies en wagenparkbeheer. Onze ervaring is zeer divers

Het is ons doel onze klanten te helpen de hoogste kwaliteit te behalen tegen de laagst mogelijke kosten. Onze dienstverlening is divers, maar altijd gebaseerd op één belangrijk uitgangspunt: volstrekte onafhankelijkheid. Wij hebben dan ook geen banden met leveranciers en behalen onze omzet alleen bij onze klanten.

Wat doet Molthoff Fleetmanagement?

25+ Jaar ervaring in Fleet Management

QuickScan

QuickScan

Krijg inzicht in structurele besparingsmogelijkheden, kwaliteitsverbeteringen en actualiseer uw autoregeling.

Inkoopbegeleiding

Inkoopbegeleiding

Zeker weten dat u marktconforme afspraken maakt. Of liever, nog beter.

Cost Recovery

Cost Recovery

We lopen eerder gemaakte afspraken na en verifiëren aan de hand van leasecontracten, facturen en eindafrekeningen. Ook mogelijk op No Cure - No Pay.

fleetcompetence infographic internationaal Engels

Internationale wagenparken

Naast onze uitgebreide nationale kennis, hebben wij ook uitgebreide internationale kennis in huis. Onze groep bestaat uit 55 nationale, onafhankelijke fleetexperts.

Mobiliteitsscan MobilityAnalyst Molthoff

Mobiliteitsscan

Krijg inzicht in het woon-werkverkeer van uw medewerkers voor het actualiseren van uw mobiliteitsbeleid, het besparen van kosten en het terugdringen van uw CO2-uitstoot.

Aanbesteding

Europese aanbestedingen

Wij beschikken over zeer ruime ervaring met het begeleiden van Europese Aanbestedingsprocedures voor wagenparkbeheer en autoleasing.

Contractmanagement

Contractmanagement

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker voor wagenparkbeheer. Na een inkooptraject is het zaak om te voorkomen dat kosten weer gaan stijgen.

QuickScan

Prijsborging

De zekerheid dat uw leasetarieven nooit harder stijgen dat strikt noodzakelijk. Handhaaf de scherpen afspraken na een tender of aanbesteding met Prijsborging.

Waarom Molthoff Fleetmanagement?

Kennis

Met 25+ jaar ervaring, 6 gespecialiseerde consultants en de meest uiteenlopende projecten heeft Molthoff Fleetmanagement alle kennis in huis.

Zekerheid

Of het nou gaat om de juiste afspraken met leveranciers of het beperken van nasleep na een aanbesteding. Molthoff Fleetmanagement zorgt voor zekerheid.

Kostenbesparend

De kosten van een wagenpark zijn al hoog genoeg. Molthoff Fleetmanagement zorgt dat deze kosten niet hoger stijgen dan strikt noodzakelijk.

Logo-Molthoff-Fleetmanagement

Neem contact op met Molthoff Fleetmanagement

En pak uw Fleet Management integraal aan. Zorg voor kostenbesparingen en zekerheid. Van de inkoop en inzet tot het gebruik en de autoregeling.

Heeft u nog vragen over Fleet Management?

Wij nemen graag contact met u op.

Scroll naar boven