Internationaal

Internationaal wagenpark

Heeft u een internationaal wagenpark? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Molthoff Fleetmanagement is partner van het wereldwijde netwerk van fleetcompetence Group, bestaande uit ruim 60 nationale, onafhankelijke fleetexperts. Dit netwerk is opgericht om aan de sterk toenemende vraag naar onafhankelijk wagenparkadvies te voldoen. De nationale partners zijn gevestigd in Europa, Verenigde Staten en Azië. Het hoofdkantoor van Fleetcompetence is gevestigd in Zwitserland. Naast onze uitgebreide nationale kennis, hebben wij dan ook uitgebreide kennis op internationaal niveau in huis.

Meer over fleetcompetence Group

Wij ondersteunen u graag bij de ontwikkeling en implementatie van een duurzame, moderne en economische mobiliteitsstrategie.

Door de snelle technologische vooruitgang en wereldwijde netwerken ondergaat het landschap rond zakelijke mobiliteit momenteel een uitgebreide transformatie. Het dienstenaanbod op het gebied van zakelijke mobiliteit neemt snel toe en geheel nieuwe spelers positioneren zich op de markt. Hierdoor worden de taken en processen in wagenpark- en mobiliteitsmanagement steeds complexer.

Als onafhankelijk bedrijf ondersteunen wij u bij het ontwerpen van economische en duurzame zakelijke mobiliteitsoplossingen. In een samensmeltende wereldeconomie zijn de internationale teams van de fleetcompetence Group, bestaande uit jarenlange experts in hun respectievelijke markten, de sleutel tot succes. Ze brengen diepgaande strategische branche- en proceskennis in om resultaten te leveren die onze klanten helpen succesvol te zijn.

fleetcompetence infographic internationaal Engels

Het managen van internationale wagenparken is een complexe taak die veel expertise vereist. Er moet rekening worden gehouden met verschillende wet- en regelgevingen, lokale belastingen en verzekeringsvereisten in elk land waar het wagenpark actief is. Bovendien moeten er strategieën worden ontwikkeld om de efficiëntie van het wagenpark te maximaliseren en kosten te verminderen.

Het is ons doel onze klanten te helpen de hoogste kwaliteit te behalen tegen de laagst mogelijke kosten en onze klanten te helpen met structurele besparingen en ontzorging op wagenparkbeheer. Onze dienstverlening is divers, maar altijd gebaseerd op één belangrijk uitgangspunt: volstrekte onafhankelijkheid. Wij hebben dan ook geen banden met leveranciers en behalen onze omzet alleen bij onze klanten.

Heeft u nog vragen?

Graag! Wij nemen spoedig contact met u op.

Scroll naar boven