Molthoff Fleetmanagement | Autoleasecontracten inkopen: let op je tellen
Molthoff Fleetmanagement beschikt over 14 jaar ervaring in wagenparkadvies en wagenparkbeheer. Onze dienstverlening is divers, maar altijd gebaseerd op één belangrijk uitgangspunt: volstrekte onafhankelijkheid.
wagenparkadvies, wagenparkbeheer, fleetmanagement, fleet management, autolease, Quickscan, Cost recovery, Inkoopbegeleiding, Contractmanagement, Europese aanbesteding, Wagenparkbeheer
15657
post-template-default,single,single-post,postid-15657,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Autoleasecontracten inkopen: let op je tellen

mrt 2011 Autoleasecontracten inkopen: let op je tellen

Het inkopen van leasecontracten lijkt eenvoudig. Vergelijk wat leasetarieven, pik de goedkoopste eruit en teken de overeenkomst. Hoe eenvoudig kan het zijn? Niet zó eenvoudig in ieder geval, er zitten wat addertjes onder het gras en soms moet u zelfs opletten niet in een slangenkuil terecht te komen.

Voordat we verder gaan over inkoop: wagenparkkosten worden bepaald door vele factoren. Uw mobiliteitsbeleid, de inzet van auto’s (looptijd, brandstofsoorten), kwaliteit en kwantiteit van het wagenparkbeheer en gedrag van berijders spelen allen een grote rol bij de totstandkoming van de autokosten. Goed inkopen kan zorgen voor lage starttarieven, maar dat is wat anders dan lage autokosten. Structureel lagere kosten bereikt u alleen door alle kostenveroorzakers terug te snoeien en deze laag te houden  door actief tactisch wagenparkbeheer. Focus op inkoop is goed, maar vergeet dus niet naar de andere factoren te kijken.

Bekijk publicatie
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.